KAKO ZASPATI BEZ TABLETA: praktičan savjet i vođena meditacija za spavanje

kako-zaspati-bez-tableta

Mnogo ljudi imaju problema sa spavanjem i ne znaju kako zaspati bez tableta.

Iako nisam stručnjak za to područje već samo osoba koja ponekad prolazi kroz takvo iskustvo i znam koliko je stresno, shvatila sam kako je jedan od najčešćih razloga nespavanja to što nam se vrte razne misli po glavi baš kada se treba opustiti i pripremiti za novi dan.

Osobno, mnogo mi pomažu vođene meditacije. Zato sam odlučila kreirati jednu takvu za vas koja vam može pomoći da utišate um i utonete u kvalitetan san te osviježeni krenete u novi dan.

No, prije toga , željela bih s vama podijeliti jedan praktičan savjet za smirivanje uma prije spavanja.

Dakle, prije spavanja, poželjno je uzeti neku bilježnicu (ako je nemate, onda laptop il nešto treće) gdje ćete zapisati sve ono što trebate učiniti sljedeći dan kao i sve što vas tišti. Tako ćete svom umu pomoći da ne razmišlja o onome što vas opterećuje, a ono što morate zapamtiti-jednostavno pročitajte ujutro ili kad za to dođe vrijeme.

Nakon što to napravite, odložite laptop ili bilježnicu i počnimo s meditacijom.

 

 

Autorica članka i meditacije: Tamara Preprović

Tamara već duži niz godina proučava duhovnost, istražuje i primijenjuje na sebi tehnike pozitivne psihologije i metode samopomoći. Suosnivačica je internetske zajednice i bloga “Kako misliti pozitivno” preko kojeg motivira ljude na pozitivne promjene i poboljšanje kvalitete života općenito.  . Suosnivačica je internetske zajednice i bloga “Kako misliti pozitivno” preko kojeg motivira ljude na pozitivne promjene i poboljšanje kvalitete života općenito.

 

 

Slobodno ostavite komentar

komentara

error

Uživate u člancima? Slobodno proširite glas o njima:)

error: Content is protected !!