Meditacija za dobro jutro i dobar dan

meditacija-za-dobro-jutro-i-dobar-dan

Meditacija za dobro jutro i dobar dan može vam pomoći da potaknete Zakon privlačnosti da radi u vašu korist.

Način na koji započinjemo dan veoma je važan želimo li da se naši ciljevi i želje ostvare. Ustanemo li u lošem raspoloženju  i tako započnemo dan, vrlo vjerojatno ćemo privući situacije i iskustva koja nam se baš ne sviđaju.

Cilj ove meditacije za dobro jutro i dobar dan kao i razlog njenog kreiranja je da započnete dan puni entuzijazma, pozitivne energije i motivirani kako biste u svoj dan privukli pozitivne situacije i iskustva, ostvarili ciljeve i želje.

Sigurna sam da znate kako je recept za Zakon privlačnosti “pitati, vjerovati i primiti” pa zašto onda ne biste započeli dan s osobnim zahtjevima i namjerama?

Savjet koji mi osobno pomaže: na početku zatražite nešto što je lako manifestirati, recimo ugodno druženje s obitelji ili kava s najboljom prijateljicom. Osim što će vam to pomoći privući sve više i više ugodnih situacija i iskustva svakodnevno, pomoći će vam i da izgradite povjerenje u sebe i svoju sposobnost manifestiranja. Zbog toga je ova vježba postavljanja dnevnih namjera toliko moćna.

Nakon toga, možete lako zatražiti i neke “veće” stvari i iskustva. Ne zaboravite prakticirati zahvalnost odmah ujutro jer ona pomaže da u svoj život privučemo još više toga na čemu možemo biti zahvalni.

Za najbolji učinak preporučujem korištenje slušalica.

Upozorenje: Ne slušajte ovu meditaciju prilikom vožnje ili drugih aktivnosti za koje su potrebni koncentracija i pozornost.

Uživajte i želim vam najbolji mogući dan.

Meditacija za dobro jutro i dobar dan-poslušajte je ovdje

 

Autorica meditacije i glas : Tamara Preprović

Tamara već duži niz godina proučava duhovnost, osobni razvoj, istražuje i primjenjuje na sebi tehnike pozitivne psihologije i metode samopomoći. Suosnivačica je internetske zajednice i bloga “Kako misliti pozitivno” preko kojeg motivira ljude na pozitivne promjene i poboljšanje kvalitete života općenito. 

 

 

Slobodno ostavite komentar

komentara

error

Uživate u člancima? Slobodno proširite glas o njima:)

error: Content is protected !!