Meditacija za nove početke i mijenjanje starih navika

meditacija-za-nove-početke-kako-misliti-pozitivno

Ova je meditacija kreirana kako bi Vas vodila u nove životne početke, novo poglavlje u Vašem životu ili novu godinu. Može Vam pomoći otpustiti stare navike kojih se želite riješiti te usvojiti nove navike u skladu s onime što zaista želite u životu.

Ponekad upadamo u zamku i živimo na temelju starih navika koje nam više ne služe. Poistovjećujemo se s našom prošlošću. Mislimo da smo ono što smo učinili u prošlosti i zato dobivamo rezultate koji nam se baš i ne sviđaju.

Dobra je vijest da život možemo promijeniti istog trena kad to odlučimo jer prema mom mišljenju, u korijenu svih naših starih navika je misao. Ako promijenimo misli i uvjerenja koja nam više ne služe, na putu smo prema pozitivnim promjenama.

Ova vam meditacija za nove početke u tome može pomoći.

Za najbolji učinak svakako koristite slušalice.

Upozorenje: Ne slušajte ovu meditaciju prilikom vožnje ili drugih aktivnosti za koje su potrebni koncentracija i pozornost.

Meditacija za nove početke i mijenjanje starih navika-poslušajte je ovdje

 

Autorica meditacije i glas : Tamara Preprović

Tamara već duži niz godina proučava duhovnost, osobni razvoj, istražuje i primjenjuje na sebi tehnike za osobni rast. Suosnivačica je internetske zajednice i bloga “Kako misliti pozitivno” preko kojeg motivira ljude na pozitivne promjene i poboljšanje kvalitete života općenito. 

 

Slobodno ostavite komentar

komentara

error

Uživate u člancima? Slobodno proširite glas o njima:)

error: Content is protected !!