Težak period u životu vas trenutno iscrpljuje? Neka vam ove mudre misli pomognu

tezak-period-u-zivotu-kako-misliti-pozitivno

Svi se susrećemo s izazovima koji nas mogu toliko obeshrabriti da ne znamo kako nastaviti dalje sa životom. No, težak period u životu ponekad je zamaskirani blagoslov i nova prilika za osobni rast, ako odlučimo sagledati ga s pozitivne strane.

Ove vam mudre misli mogu pomoći prihvatite trenutno stanje i otpustite brigu o budućnosti. Tako ćete u svom životu stvoriti prostor za nove početke i prilike koje vas čekaju. Kao što kaže Deepak Chopra, svjetski poznati duhovni učitelj i liječnik: „ U procesu otpuštanja, izgubit ćete mnogo stvari iz prošlosti, ali ćete pronaći sebe.“

 

Dišite. Otpustite ono što vas muči. Podsjetite se da je ovaj trenutak jedini koji imate.

Ne možete kontrolirati baš sve. Ponekad se samo trebate opustiti i vjerovati da će sve na kraju biti u redu. Zapravo, i bit će.

Ne možete izgubiti ono što nikada niste imali, ne možete zadržati ono što nije vaše i ne možete zadržati nešto što nije vaše. Otpustite to jer tako stvarate prostor u svom životu za nešto mnogo bolje.

Jedna od najhrabrijih odluka koju možete donijeti u životu je otpustiti ono što vam povrjeđuje srce.

KAKO ZABORAVITI PROŠLOST I KRENUTI DALJE

Promijeniti ono što se dogodilo je nemoguće zato ne trošite svoju energiju na to. Pokrenite se, otpustite i krenite dalje.

Ponekad morate otpustiti ono što je iza vas kako biste vidjeli ono što je ispred vas.

Nisu sve oluje s kojima se susrećete došle da bi vam poremetile život. Neke su došle samo kako bi vam očistile put.

KAKO SE USMJERITI PREMA POZITIVNOSTI TIJEKOM RAZDOBLJA ŽIVOTA PUNOG IZAZOVA

Bit ćete slobodni samo onda kada otpustite ono što vas sputava.

Neki će vas ljudi odbiti samo zato što sjajite jače od njih. Nema veze, vi samo nastavite sjati.

Ne gledajte unazad, ne idete tim smjerom.

 

 

Nadam se da su vam ove mudre misli barem malo pomogle da shvatite kako, bez obzira na trenutnu situaciju, čekaju vas mnoge nove prilike i mogućnosti . Slobodno komentirajte kako se vi nosite s takvim situacijama i što vam pomaže. Tako možete pomoći i drugim ljudima.

 

autor članka: Tamara Preprović

 Tamara već duži niz godina proučava duhovnost,istražuje i primijenjuje tehnike pozitivne psihologije i metode samopomoći. Suosnivačica je internetske zajednice i bloga “Kako misliti pozitivno” preko kojeg motivira ljude na pozitivne promjene i poboljšanje kvalitete života općenito. 

 

 

Slobodno ostavite komentar

komentara

error

Uživate u člancima? Slobodno proširite glas o njima:)

error: Content is protected !!