Wayne Dyer:”Promijenite misli i promijenite život”-ostvarite svaku svoju želju

wayne dyer promijenite misli promijenite zivot

Doktor Wayne Dyer tvrdi: “Promijenite misli i promijenite život” , što dokazuje kako u svima nama postoji božanska sposobnost privlačenja svega što trebamo i želimo.

Stoga, poznavajući činjenicu da naše misli oblikuju našu budućnost, slobodno možete afirmirati: “Posjedujem božansku sposobnost privlačenja svega što mi treba i što želim.“

Takvu božansku sposobnost možete shvatiti tek kada postanete svjesni svog Višeg Ja.

Već ste mnogo puta čuli kako se sastojite od dva dijela: fizičkog tijela u materijalnom svijetu i ne-fizičkog tijela koje je sposobno povezati se s vašom višom razinom postojanja.

Više Ja je dimenzija vašeg bića koja prelazi ograničenja materijalnog svijeta.

Isto tako, vaša kreativna sposobnost ( sposobnost manifestacije svih želja) izvire izvan granica materijalnog svijeta, započinje u nevidljivom svijetu valova i energije.

Kako je već spomenuto, postoje dva svijeta-vidljivi i nevidljivi koji u svakom trenutku koegzistiraju. Prema doktoru Dyeru, svi smo mi u oba svijeta simultano.

Problem s kojim se susreće većina kad u pitanje dolazi privlačenje onog što želi jest uvjerenje da postoji samo fizički svijet. Kad vam takva uvjerenja počnu ograničavati svu stvaralačku slobodu, dobro je afirmirati: „U meni je božanska sposobnost manifestiranja i privlačenja svega što trebam i želim.“

Vi ste zapravo ta božanska sposobnost. Morate se uzdignuti iznad nametnutih ograničenja i dopustiti si da uđete u svijet nevidljivog.

Svog Višeg Ja možete postati svjesni i u materijalnom i nevidljivom svijetu. Ovo su četiri načina koja vam mogu pomoći u spoznaji i jačanju veze s vašim Višim Ja.

 

1. Budite u miru

Vaše Više Ja jedino želi biti u miru. Ono ne sudi, ne uspoređuje, ne zahtjeva da porazite nekog ili da budete bolji od ostalih.

 

2. Otpustite nametnuta ograničenja materijalnog svijeta

Svrha Višeg Ja je da vam pomogne u tome. Vizualizirajte unutarnje svetište gdje samo vi imate pristup. U to tiho i mirno mjesto se možete povlačiti što češće moguće kako biste otpustili sva lažna uvjerenja ega u materijalnom svijetu.

 

WAYNE DYER-INSPIRATIVNI CITATI O ŽIVOTU

 

3. Ne opravdavajte se

Ostanite i radite iz područja viših vibracija. Dopustite onima koji se ne slažu s vašim mišljenjem da imaju svoje stajalište.

 

4. Vjerujte u Mudrost koja vas je stvorila

Kada u potpunosti vjerujete u Mudrost, postajete slobodni.
Više Ja nije samo ideja koja zvuči uzvišeno i spiritualno. To je čisto postojanje, to je prvi princip kojeg morate shvatiti ukoliko želite privući sve što trebate i želite.

 

 

Da li ste pročitali djela dr. Wayne Dyera? Koje biste knjige preporučili drugima? Slobodno komentirajte ispod ovog članka i tako inspirirajte druge.

 

autor članka: Tamara Preprović

 Tamara već duži niz godina proučava duhovnost,istražuje i primijenjuje tehnike pozitivne psihologije i metode samopomoći. Suosnivačica je internetske zajednice i bloga “Kako misliti pozitivno” preko kojeg motivira ljude na pozitivne promjene i poboljšanje kvalitete života općenito. 

 

 

Slobodno ostavite komentar

komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Uživate u člancima? Slobodno proširite glas o njima:)

error: Content is protected !!